Exterieurconcepten Dejonghe voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin

Exterieurconcepten Dejonghe uit Staden: verzorgen, snoeien, vellen en kappen van bomen

Uw tuin inrichten is een heerlijke bezigheid. Begin vooral zélf met het afstappen van uw gras en het tekenen van een plannetje. En blader in boeken en tijdschriften naar trends, en kijk over heggen en muurtjes binnen bij mensen. Inspiratie opdoen en vertalen naar uw eigen verhaal is superleuk.

Wij hebben van die activiteit ons beroep kunnen maken. En omdat we ook nog eens erg handig zijn met machines en materialen, kunnen we al uw dromen ook snel en betrouwbaar uitvoeren. Vraag een vrijblijvende offerte!

 

Totaalconcepten en eenmalige klussen

 

Wil u een ligusterhaag laten snoeien? Een klinkerpad aanleggen? Of meteen uw hele domein heraanleggen met perken, weiden, bomen en houtconstructies? Maakt niet uit: we zetten onze tanden in uw project en voeren het tot in de puntjes uit.

 

Grote tuinen en kleine tuinen

 

Stadstuinen van enkele vierkante meters kunnen uitdagender zijn dan heidetuinen waar aan ruimte geen gebrek is. We laten onze creativiteit en vakkennis net zo graag los op kleine tuinen als op grote tuinen.

 

Uitgebreid machinepark

 

Bij tuinaanleg komt heel wat zwaar materiaal kijken. En de kwaliteit van dat materiaal bepaalt vaak de kwaliteit van het eindresultaat. Scherpe frezen, krachtige verticuteerders, moderne kettingzagen, … we hebben zelf bijna alles in huis.