Vellen, snoeien, kappen en verzorgen van bomen in regio West-Vlaanderen

Exterieurconcepten Dejonghe uit Staden: verzorgen, snoeien, vellen en kappen van bomen

Linden, berken, catalpa’s, tulpenbomen, ...bomen zijn dé eyecatchers van uw tuin. En precies omdat ze snel het totaalbeeld van uw tuin domineren, moet u goed nadenken over waar u ze plant en hoe u ze verzorgt. En is het vellen van een boom geen evidente beslissing. We helpen u graag met het doorhakken van die knopen én die stammen.

 

Bomen verzorgen

Bomen in tuinen hebben het vaak zwaar: zure of droge bodems, concurrerende planten, infecties, insectenplagen, … Wat er ook aan de hand is met uw boom, het is cruciaal dat u een professional naar de gezondheid laat kijken. Zo kunnen we zieke bomen verzorgen en hun leven in uw tuin verlengen.

 

Bomen snoeien

Precies zoals wij geregeld naar de kapper moeten, hebben veel bomen baat bij een regelmatige snoeibeurt. Bomen snoeien is echter geen gemakkelijke taak. U mag niet zomaar gelijk welke tak afzagen, en al zeker niet op gelijk welke manier. Laat bomen snoeien daarom over aan ons. Zo weet u zeker dat uw boom na het snoeien zijn mooie vorm én zijn goede gezondheid behoudt.

 

Bomen vellen en kappen

Wilt u een boom écht tegen de vlakte? Omdat hij ziek is of omdat hij te veel zon wegneemt van uw terras? Neem die beslissing dan niet te licht, en zorg ervoor dat u zeker de nodige vergunningen aanvraagt. En waag u dan vooral niet zelf aan het vellen of kappen van uw bomen. Wij zorgen ervoor dat de stammen en takken schadeloos neerkomen.

 

Aarzel niet en contacteer ons voor alle verdere informatie of een vrijblijvende offerte!